24. oktober 2010

Mine fine funn


Her er resultatet av turen på loppemarked i går. Jeg har dilla på både vaser og lilla, så disse var virkelig et kupp! Gullbestikket er vel litt glorete, men jeg tror det kommer til å bli kjempefint ved et pyntet julebord. Kanskje tidlig å begynne å tenke på pynting av julebord, men i dag er det faktisk bare 2 måneder til julaften..


23. oktober 2010

Som poteten..


Disse kassene ser man over alt i bloggverden for tiden og det virker som om de kan brukes til alt. Jeg liker tanken på å ha en som nattbord slik som på bildet. Så i dag blir det å tråle et loppemarked og en bruktbutikk for å se om jeg er heldig. Kryss fingrene for meg!

Ha en super dag alle sammen!

Bilde lånt fra den vakre bloggen Scandinavian Chic

15. oktober 2010

Litt gult..
En liten dæsj gult i interiøret, er alltid kult!
Bilder fra Design Actually

5. oktober 2010

Lopper hos NIB
Før flåingen

NIB's utfordring denne måneden er "Lopper i blodet". Dette kommer til å bli kjempegøy! Å gå på loppemarked og bruktbutikker et utrolig morsomt og man kan finne det utroligste hvis man bare leter. Mitt bidrag blir denne lampen som jeg kjøpte på bruktbutikken for 20 kroner. Jeg "flådde" den og ga den en ny stor pære og vips ble den til en nydelig lampe. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!


Hvem som helst kan delta, med og uten blogg. Fristen går ut 7.oktober.
Gå inn her for mer info.

1. oktober 2010

Prinsessedag

Det var en gang en liten stor prinsesse som kom på besøk til de som bodde i Slottsleiligheten. Prinsesse Harepus ble kjempeglad og hadde tatt på seg en prinsessekjole i anledning det store besøket. Lille store prinsesse hadde også tatt på seg kjole og de satte seg ned for å leke. "Jeg tror vi må bake boller, for jeg har tatt med bakeforkle mitt" sier den lille store prinsessen. Så begynte de å bake prinsesseboller.
God helg
alle
prinser og prinsesser!