25. november 2010

En "fake" adventsstake

Nå er det ikke mange dagene til det første lyset skal tennes. I tillegg til å ha en "ekte" lysestake har jeg laget denne på tavlen vår.


Så har jeg fått litt dilla på sying. Et putetrekk ble til i går og denne lille karen ble til i dag. Han har enda ikke åpnet øynene, men det skjer nok litt senere. :) 

Ha en produktiv dag!

24. november 2010

2 nye puter og en liiiten fluesopp

Det var det jeg fikk ut av over 2 timer fremfor symaskinen for noen dager siden. Fluesoppen brukte jeg over 1 time på!! Jeg tror faktisk en femåring kunne gjort det bedre.. Men pytt pytt, fin ble den der den henger. Den ene puten frisker opp lesekroken min, hvor gamle interiørmagasiner gjør nytte som avlastningsbord.







 Gikk til innkjøp av noen svibler i går. Synes de lukter så innmari godt og så er de jo veldig fine å se på også. Fikk også et lite tips fra blomsterdamen ang. sviblene; sett de i kjøleskapet så de får seg en "pause". Så nå har jeg to liggende på vent som jeg skal ta frem til 1.søndag i advent. Slik "sprer" man blomstringen i følge blomsterdamen.

Ha en flott dag!

21. november 2010

Søndagen vår




Akkurat nå sitter lille Frøken Harepus klistret fremfor tv'en og ser på Emil. Mammaen lager middag og tenner stearinlys, mens Herr Supermann fikser supermann-ting.
Stålhjertene rundt kubbelysene er inspirert av den fantastiske bloggen Briggs Lekehus, vel verdt en titt!

Ha en flott søndag alle sammen!

17. november 2010

Se hva som kom?



I går var jeg å hentet de nye knottene og var de ikke fine? Gleder meg til å få de på kommoden, tenker det blir superfint! :) Knottene kjøpte jeg på Inreda.com hvor de også har mye annet fint.

13. november 2010

Hjerteblomster





På bordet og i vinduet står disse blomstene med hjerter på stilken. Passer jo bra siden de egentlig er til Herr Supermann som har farsdag i morgen. Synes fargen på disse kålblomstene (tror det er kålblomster) var så fin, litt sånn lyserosalillagrønn. I mangel på vase satte jeg de i et norgesglass, som funker like bra! Ønsker alle pappaer en riktig fin farsdag i morgen!

12. november 2010

Gleder meg..

...til postmannen kommer. For i vesken sin ligger nemlig dette, seks knotter fra Madam Stoltz, fem tapetprøver fra blant annet Ferm Living, adressert til moi fra inreda.com! Gleder meg!


 Inreda har utrolig mye fint til hjemmet og man kan bestille tapetprøver gratis, man betaler bare frakten. Den herlige knotten skal få pryde et oppussingsprosjekt som snart er ferdig. Stay tuned og ha en herlig helg alle sammen!
Tusen takk til dere som kommenterer og nye følgere! Herlig!

Bilder fra Inreda.com

10. november 2010

Kjøkkenet vårt


Jeg er veldig fornøyd med kjøkkenet vårt. Det er praktisk og det rommer mye. Jeg elsker skuffene da det er mye mer oversiktlig enn skap etter min mening. Vi har nettopp satt inn en ny ventilator fra Røros Hetta. Før hadde vi en kombinert ventilator/ mikrobølgeovn, men det funket ikke i det hele tatt på vårt kjøkken. Stekte vi kjøttdeig var vi nødt til å ha vinduene oppe. Ikke så bra når man bor i Tromsø på vinteren... Denne fra Røros Hetta funker veldig bra og tar seg veldig godt ut samtidig. For det er jo nesten viktigst! :D

Ha en flotte dag!





7. november 2010

NIB utfordring: Stue








Da slenger jeg med noen bilder til NIB's utfordring denne måneden også. Synes det er flott at NIB har denne utfordringen, for det er en super måte å få inspirasjon og samtidig oppdager man mange nye og flotte blogger.

Stuen vår har nå blitt kledd i høstfargene brunt, lilla og beige. Gardinene er mørke og tunge, men jeg synes det blir veldig lunt og godt på denne årstiden. Sofaen er vi kjempefornøyd med. Det er en sovesofa med oppbevaringsplass under divanen og funker superdupert når det kommer overnattingsgjester og man bare har to soverom.
Puffen med skinnet over, er et bruktfunn. Den rommer pledd, puter og ble min for bare 20 kroner. Har planer om å få trukket den om i et annet stoff, men foreløbig funker det fint å bare ha et skinn liggende over. Bokhyllen fra Ikea fungerer som romavdeler mellom kjøkken og stue, og rommer blant annet mine stadig voksende bunker med interiørblader. Får man egentlig nok? :)

For å se mitt og andres bidrag, kan du klikke deg inn her!


Nå går jeg bare å tripper og venter på en pakke fra Stoff og Stil. Da blir det nye putetrekk som skal freshe opp sofaen litt. Jippi!

3. november 2010

Velkommen tilbords







I går var jeg så heldig å få mine venninner på besøk. Jeg dekket bordet og vi spiste kveldsmat og drakk kakao. Latteren satt løst hele kvelden og vi hadde det kjempekoselig.

Jeg fikk endelig brukt gullbestikket som jeg fant på loppemarkedet, og jeg tar tilbake det jeg sa om at det var litt glorete. For som en venninne sa; "det var jo faktisk veldig fint". Og det er jeg helt enig i. Vi er for tiden på ferie hos min pappa og han har ikke akkurat all verden med lysestaker og pynt liggende. Så jeg brukte ulike glass og syltetøyglass til å ha telys i for å pynte bordet. Enkelt, billig og fint ble det!

Ønsker dere alle en fin onsdag!