18. desember 2010

Bloggepause fra verdens fineste plassVi har ankommet hjemplassen min hvor vi skal feire jul og for meg er dette verdens fineste plass å være!
Så utrolig vakkert!
For tiden har det vært fullt opp med handling av julegaver, pynting, pakking og reising, noen som kjenner seg igjen?! Derfor har det vært lite blogging fra meg i det siste, jeg beklager..

De neste dagene skal brukes til pakking av julegaver og prøvesmaking av selvlaget julekonfekt. Kanskje jeg slenger inn et bilde og oppskrift litt senere. Inspirasjon til julegavepakking finner jeg rundt om hos andre bloggere. Dere er så utrolig flinke og kreative!


GOD HELG!

4 kommentarer:

 1. Ojsann....sant skal sies at det var et aldeles nydelig bilde av en utrolig vakker plass!Hvor er det? Og de lå fargene da....fantastisk!Kos deg masse der i julen:)
  toveklem:)

  SvarSlett
 2. Heilt einig! Beste plass på jord! For ein inspirerande og stilig blogg du har! Eg har ikkje vore innom før, men no har du ein ny fan :-) Klem Line kusine

  SvarSlett
 3. Veldig trivelig plass! Har vært der flere ganger selv semmen med Renathe. Det ligger bare 45 min kjøretur fra Brønnøysund på Helgelandskysten. Anbefales en tur innom både sommer og vinter.

  SvarSlett